Studio Wiebrig is een sfeervolle plek waar je je direct thuis voelt. Als je je op je gemak voelt, dan is dat direct terug te zien in de foto’s die we maken. Je kunt bij me terecht voor een mooie lifestyleshoot, een zakelijk portret of een shoot waarbij we foto’s maken voor je website. Verder is er van alles mogelijk, dus laat me vooral weten wat je wensen zijn.

Voorafgaand aan de shoot neem ik graag de tijd om je wensen te bespreken. Er zijn meerdere achtergrondrollen aanwezig, mooie kleuren op de muren en toffe stoelen en meubels zodat we diverse scènes kunnen fotograferen.

Misschien heb je maar een paar foto’s nodig, misschien juist meerdere. Daarom zijn er drie pakketten om uit te kiezen.

Pakketten fotografie

Shoot 1

1/2 uur fotografie

2 outfits

5 foto’s digitaal (zelf te kiezen)

€150

Extra foto’s €10 per stuk


Shoot 2

1 uur fotografie

3 outfits

10 foto’s digitaal (zelf te kiezen)

€250

Extra foto’s €10 per stuk


Shoot 3

2 uur fotografie

Minimaal 4 outfits

20 foto’s digitaal (zelf te kiezen)

€350

Extra foto’s €10 per stuk

Prijs voorbereiding shoot (optioneel) 

Wil je van tevoren graag samen voorbereiden welke foto’s we gaan maken? Ik kan bijvoorbeeld voorafgaand aan de shoot samen met jou naar je website, huisstijl of social media kijken. Dan maken we samen een plan (qua outfit, styling, achtergrond etc) voor de foto’s die we gaan maken.

Hiervoor zijn de extra kosten €17,50 per kwartier. 

Prijs extra tijd fotoshoot

Heb je langer de tijd nodig om voldoende foto’s te maken (en het past binnen onze planning)? Dan zijn de extra kosten €17,50 per kwartier.

Heb je andere wensen voor een fotoshoot? Maatwerk is altijd mogelijk! Stuur me even een mailtje op hallo@wiebrig.nl of bel 06 48694636 en dan bespreken we wat er mogelijk is.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

De studio is tevens te huur voor shoots. Of kom er een workshop, teamuitje of training organiseren. Een yogales geven is ook mogelijk.